top of page
ACAN_LogoLockup_vit.png

Aktiviteter

20 april 2022
Öppet vår-möte!

insta_2004.png

Nu går vi vidare med nya projekt. Bland annat är det

FN-konferens i Stockholm i juni, och val i höst, så vi har en viktig tid framför oss. Välkommen på öppet möte för att diskutera strategier och kommande projekt. Ju fler vi blir, desto mer kan vi påverka…

 

Tid: 20 april 17.30-18.30

Plats: Digitalt via Google meet (meet.google.com/fgu-eguo-fun)

 

Nya deltagare får gärna komma redan kl 17, då kör vi en kort ACAN-intro för nyfikna. Säg till i kommentar/dm/mail om du är intresserad av det, så vi vet för planering.

 

Hoppas att vi ses!

💚

Tidigare aktiviteter

7 april 2022
ACAN Sveriges TÄNK OM-pris

Prisutdelning!
tänk om twitter_fb.jpg

ACAN Sverige vill rikta strålkastarljuset mot ett projekt som har potential att göra stor nytta inom arkitekturens område. 

 

Projektet ska kunna bidra till att flytta gränser, normer eller ge tekniska förutsättningar för att minska byggbranschens klimatpåverkan, vilket är kritiskt för att världen ska kunna hantera den akuta klimatkris vi  befinner oss i.

 

Vi välkomnar initiativ eller projekt i alla skalor och former - experiment, forskning och rapportering såväl som byggnadsverk eller planer. 

 

Vinnaren kommer att utses av en jury bestående av medlemmar från ACAN Sverige + utvalda experter. Priset delas ut i nära anslutning till Arkitekturgalan 2022.


FRE 22 OKT
GLOBAL KLIMAT-MANIFESTATION!
DEMONSTRERA MED OSS

global fb.jpg

Vi måste visa världen var vi står inför COP26.

21.09.23
NÄTVERKSTRÄFF
Sthlm/ Malmö/ Gbg

fb_aw23_9.jpg

Öl, samtal och pepp.

ACAN_LogoBadge_Black.png

ACAN SVERIGE!

ACAN Sverige är en samlingsplats och ett forum för klimatengagemang med målet att minska byggbranschens utsläpp och prioritera biologisk mångfald.

  • Facebook
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page